Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf

gespecialiseerd in natuurbrandbeheersing

Ons Team

Wolf Wildfire Safety is een jong en dynamisch bedrijf wat wordt gerund door 2 broers. Afkomstig uit een echte brandweerfamilie hebben ze het bestrijden van brand het adviseren over de risico’s met de paplepel ingegoten gekregen. Door een opleiding tot Veiligheidskundige en gespecialiseerd in natuurbrandbeheersing hebben ze de perfecte combinatie gevonden u te ondersteunen in al uw vragen en wensen op dit boeiende thema.

Over Mathijs

Mathijs is onze ‘burnboss’ en gespecialiseerd in het uitvoeren van beheerbranden. Hij heeft zijn kennis opgedaan bij specialisten in Texas en Calafornië in de VS. Daarnaast heeft Mathijs voor diverse projecten binnen brandweer Nederland gewerkt aan het thema natuurbrandbestrijding.

Over Remko

Remko is onze ‘holdingboss’ en is gespecialiseerd in bestrijdingstechnieken en tactieken. De kennis hiervoor heeft hij opgedaan door te leren van de beste natuurbrandbestrijders wereldwijd. Ook Remko heeft voor een groot aantal natuurbrandgerelateerde projecten gewerkt voor brandweer Nederland.

Kennis maken met ons?

Heeft u vragen of wilt u nader kennis met ons maken laat dan een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Samen beschikken we over alle benodigde kennis om op een goede manier uw vragen te beantwoorden en wensen te realiseren die te maken hebben met natuurbrandrisico’s, natuurbrandbestrijding en natuurbeheer doormiddel van branden.